Caroline Willfox


HEM

WILLFOX DESIGN

WILLFOX DEVELOPMENT
- Böcker
- Referenser
- Samarbetspartners

OM CAROLINE

KONTAKT


Böcker

Våldtagen : men jag är fan i mej inget offer
av Caroline Malmberg Willfox, Christel Dopping

Caroline utsätts för en brutal överfallsvåldtäkt av två okända män. Under året som följer skriver hon dagbok för att bearbeta övergreppet. Hon skriver om förnedringen, vilsenheten, sorgen och ilskan. Men också om viljan att få upprättelse och gå stark ur det hemska som hänt.

Denna bok bygger på Carolines dagboksanteckningar. Den vill vara en handbok för den som upplevt övergrepp, för anhöriga och vänner, men också för dig som medmänniska. Hur kan den drabbade gå vidare? Vilken hjälp finns att få? Vilket stöd kan de anhöriga ge? Och vad kan man förvänta sig av vården, rättsväsendet och övriga samhället?

När ni köper boken, går 20 kr oavkortat till Cancerfonden, läs mer och beställ >>


Just nu jobbar jag med en bok om livskriser. Kriser som vi alla kan råka ut för under livets gång. Men kriser som även många gånger gör oss starkare i slutändan även om de gör ont att gå igenom.

Har du kommit ur en livskris som du skulle kunna tänka dig att dela med dig av offentligt? Skriv då till mig och berätta så blir kanske just din historia en hjälp för andra som går igenom samma sak. Ämnen som kommer tas upp i boken är bland annat, att gå igenom en svår sjukdom, skilsmässa/separationer, att förlora någon nära, att överleva sitt barn, missbruk mm. Livet kan förändras på ett ögonblick.. men hur gör vi för att hitta tillbaka? Eller hur gjorde du?

Varmt välkomna att höra av er till mig!