Caroline Willfox


HEM

WILLFOX DESIGN

WILLFOX DEVELOPMENT
- Böcker
- Referenser
- Samarbetspartners

OM CAROLINE

KONTAKT


FÖRELÄSNINGAR

Att ta sig ur en kris
Vägen tillbaka efter en kris är olika för alla. Beroende på vad du har varit med om och hur dina försvarsmekanismer fungerar. Caroline berättar hur hon gick tillväga. Denna föreläsning är att rekommendera till de som känner att det är lätt att fastna i destruktiva mönster. Här får du verktyg för hur du bryter dom.

Mental styrka och krishantering
Hur kan man hjälpa varann i svåra stunder. Hur ska man hantera och bemöta smärta och sorg? Hur hade du själv velat bli bemött? En föreläsning man blir peppad av.

Priser
Här gör jag som Robin Hood! Jag tar bra betalt av dem som har möjlighet att betala. På så sätt har jag möjlighet att jobba ideellt med dem som behöver vägledning men inte alltid har råd att skaffa sig den. På det här sättet har jag möjlighet att lägga en stor del av min tid på att föreläsa och hjälpa människor som inte har möjlighet att betala så mycket. Till exempel på skolor.


JOBBCOACHNING

Coachningen och utbildningen kommer att leda till att deltagaren får:
  • En egen jobbcoach.
  • Stöd och coaching för att själv kunna göra en individuell ”mål och plan” beskrivning.
  • En ”verktygslåda” för att se nya möjligheter till arbete, utbildning och praktik.
  • Aktuell information om hur arbetsmarknaden ser ut i olika branscher för tillfället, samt information om vilka branscher som bedöms ha ett rekryteringsbehov framöver. Därigenom får deltagaren en realistisk bild av nutida och framtida jobbmöjligheter.
  • Hjälp med att skriva och uppdatera ett personligt brev och ett CV. Träning inför anställningsintervju.
  • Kunskap i hur och var man kan jobb-nätverka.
  • Tillgång till anpassade aktiviteter. Exempelvis hur man startar eget, skriver affärsplan eller gör företagsbesök i syfte att få praktikplats.
Klicka för mer information (pdf) >>


JOURNALISTISKA UPPDRAG

Med ett genuint intresse för människor och livsfrågor och en sprudlande nyfikenhet på samhällets utveckling, tar jag mig an olika journalistiska uppdrag.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av mina tjänster eller har frågor eller synpunkter, klicka här >>